Nieuwe video `Anlieferer im Rampenlicht´: Triflor – specialist in tulips

“Wij zijn een familiebedrijf voor tulpen. Naast de bloembollenteelt houden we ons ook bezig met de veredeling en het creëren van nieuwe rassen. Ons primaire doel is om de consument tevreden te stellen met onze tulpen”, legt Erik van Dam, directeur van het familiebedrijf, uit. In de nieuwe video `Anlieferer im Rampenlicht´-video stellen we Triflor uit Oude Niedorp graag aan u voor.

Hoger marktsegment
“In het broeiseizoen worden er rond de 25 miljoen tulpen gebroeid. Wij onderscheiden ons hiermee door goede kwaliteit met exclusieve rassen aan te voeren op Veiling Rhein-Maas. Wij focussen ons op het hogere marktsegment. Daarvoor gebruiken we door onszelf geproduceerde bloembollen”, zegt Erik van Dam. Onlangs is het bedrijf, opgericht in 1965, Global GAP gecertificeerd.

Gebruik van digitale verkoopkanalen
De samenwerking met Veiling Rhein-Maas is erg belangrijk voor Erik van Dam en zijn medewerk(st)ers. Naast de veilingklok verkoopt Triflor ook veel producten via klokvoorverkoop. “De digitale verkoop neemt alleen maar toe. We zien dit aan het toenemend gebruik van klokvoorverkoop bij Veiling Rhein-Maas. We zijn ook blij dat we nu aangesloten zijn bij de webshop van Veiling Rhein-Maas, waar al onze exclusieve rassen beschikbaar zijn”, voegt Erik van Dam toe.